Home In Beeld Bakkers In de leer bij Robèrt

In de leer bij Robèrt

Naast productie draaien in zijn bakkerij is de grootste passie van Robèrt van Beckhoven het overbrengen van kennis over zijn vak. Dat doet hij via zijn open bakkerij in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, waar iedereen kan zien hoe hij en zijn bakkersteam de mooiste producten maken, via zijn brood- en patisseriecursussen, maar ook via het magazine bij Robèrt in de leer(fabriek).

Leestip!  Taart en een drankje voor onderweg!
Foto: website bij Robèrt

Inspiratie
Het magazine bij Robèrt in de leer(fabriek) verschijnt vier keer per jaar. Hierin wordt inspiratie en informatie gegeven vanuit passie voor bakkken. Ieder nummer staat in het teken van het seizoen. Natuurlijk is er ook aandacht voor feestdagen en bijbehorende lekkernijen. Losse nummers zijn voor €4,95 per stuk te koop in de winkel van Robèrt op de Almijstraat 14 te Oisterwijk.

Leestip!  Macaron met ijs ertussen

Je kunt je ook abonneren. Klik hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here