Wil je een jaar lang gratis donuts winnen? Ga dan naar de opening van Dunkin’ Donuts in Utrecht op 12 oktober. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Ook gedurende de dag maken mensen kans op deze prijs.

Leestip!  Ben & Jerry's met brownies

Stroopwafelsmaak
Het assortiment van Dunkin’ Donuts’ bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts geïntroduceerd met Hollandse namen waaronder ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’. Ook doet het ‘Lekkerste koekje bij de koffie’ zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafelsmaak.

www.dunkindonuts.nl

Leestip!  Heb jij al pepernoten op dit jaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here