Home Recepten 2x M: MonChoutaart met Maltesers

2x M: MonChoutaart met Maltesers

De gele M heb ik nooit zo lekker gevonden, maar de M van Maltesers en Mon Chou kan ik altijd wel waarderen. MonChou combineert deze twee heerlijke producten in een recept. De bereiding is vergelijkbaar met een ‘gewone’ MonChoutaart, alleen gebruik je bij deze 300 gram (of meer, als jij dat lekker vindt) Maltesers. Nieuwschierig? Klik hier voor het recept.

Leestip!  Me-time in de morgen - tijd voor ontbijt!

MonChou is een verse roomkaas die met name bekend is van de traditionele MonChoutaart. Je kunt het product echter voor veel meer baksels of hapjes gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld dadelrolletjes mee maken. Ook Tiramisu met MonChou is mogelijk. Of… cheesecakebrownies met frambozen. Klik hier voor het recept.

Advertentie

Maltesers is een snoepgoed dat geproduceerd wordt door Mars Incorporated. De snoepjes hebben een kern van mout met daar omheen een laagje melkchocolade. Ze bestaan al sinds 1936.

Leestip!  Tips voor de beste ganache

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here