Home Recepten Winterse sneeuwpopcupcakes

Winterse sneeuwpopcupcakes

Koning Winter heeft zijn intrede gedaan en het is weer lekker koud buiten. Wat is er na een stevige winterwandeling of sneeuwballengevecht nu leuker om lekker in de keuken te gaan bakken? Geef je bakavontuur een winters tintje en ga voor sneeuwpopcupcakes. Deze maak je gemakkelijk met de sneeuwpopprint van Cakeprint. Je kunt ze hier bestellen.

Leestip!  Acht feestelijke recepten met amandelspijs!

Recept
Het recept voor de cupcakes is gemaakt door Peter’s Treasury. Eerst maak je de cupcakes. Daarna laat je ze volledig afkoelen en knip je de eetbare prints uit. Je kunt ze erop plakken met witte chocowriter of een beetje witte chocolade.

Klik hier voor het recept

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here