Home Nieuws Francis Kuijk (HHB) maakt speciale Villa Pardoes Tompoes

Francis Kuijk (HHB) maakt speciale Villa Pardoes Tompoes

Bakker Bart introduceerde begin december een hele special tompouce: de ‘Villa Pardoes Tompoes’. De Villa Pardoes Tompoes is speciaal ontwikkeld door Francis Kuijk, bekend van Heel Holland Bakt. Zij vertelt: “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgemaakt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocoladekrullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.”

Leestip!  WAARSCHUWING: Rolkem kleurpoeders en gels NIET eetbaar!

Met het snoepen van deze overheerlijke Tompoes gaat de Winterwens van Bakker Bart vervulling. Op hun website wordt vermeld: “Onze wens is namelijk om elk ernstig ziek kind een week onbekommerd te laten genieten in Villa Pardoes.” Daarom doneert Bakker Bart de opbrengst van elke verkochte Villa pardoes Tompoes aan de Villa. In de winkels van Bakker Bart koop je een Villa Pardoes Tompoes met warme drank naar keuze al voor €3,95.

Leestip!  Ben & Jerry's met brownies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here