Home Recepten Een lekkere en leuke Kerst met de browniekerstboom

Een lekkere en leuke Kerst met de browniekerstboom

Gek op brownies? En op Kerst? Dan is dit het juiste recept voor jou! De browniekerstboom maakt jouw Kerst nog leuker en lekkerder. Deleukstetaartenshop.nl postte onlangs het recept van de browniekerstboom. Deze is gemaakt met de FunCakes bakmix voor American Brownies en gedecoreerd met diverse kleuren groene botercrème en strooisels.

Leestip!  Acht feestelijke recepten met amandelspijs!
Foto: Deleukstetaartenshop

De 500 gram mix voor American Brownies bereid je zoals aangegeven op de verpakking. Je hebt voor het recept 200 ml water, 240 gram ongezouten (room)boter, 200 gram gesmolten roomboter en 3 eieren nodig. Maak na het bakken van de brownies de botercrème en verdeel dit in vier bakjes. Kleur het daarna in verschillende groentinten. Je hebt hier verschillende spuitmondjes voor nodig, namelijk #21 voor donkergroen, #18 voor limegroen, #16 voor mosgroen en #32 voor bladgroen. Na het decoreren versier je de kerstboom met strooisels.

Leestip!  Me-time in de morgen - tijd voor ontbijt!

Have a Tasty Christmas!

Klik hier voor het volledige recept van Deleukstetaartenshop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here