Home Recepten Magnetron-meringues binnen enkele minuten!

Magnetron-meringues binnen enkele minuten!

Vind jij het maken van meringues altijd een heel karwei? Dat hoeft dus niet zo te zijn! Voor deze magnetron-meringues van Mumsnet heb je maar twee ingredënten nodig en maak je binnen enkele minuten heerlijke meringues. De eiwit en icing suiker meng je goed door elkaar tot je een mooi deeg hebt. Dan rol je er balletjes van. Je plaatst er vier op een keukenpapiertje (op een bord dat in de magnetron kan). Niet te dicht bij elkaar, dan hebben ze voldoende ruimte om te ‘groeien’. Je stopt ze twee minuten in de magnetron en hoppa: Daar zijn je meringues! Daarna kun je ze natuurlijk nog versieren met producten die jij lekker vindt!

Leestip!  Me-time in de morgen - tijd voor ontbijt!

Wat heb je nodig?
– 300 gram icing suiker (Bijvoorbeeld van Sugar and Crumbs)
– 1 eiwit
– Magnetron
– Bord
– Keukenpapier

Zie hieronder een stap voor stap uitleg in het filmpje van Mumsnet.
Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here