Home Tips & Trends Al je M&M’s op kleur gesorteerd

Al je M&M’s op kleur gesorteerd

Vind jij het ook zo leuk om een M&M-taart te bakken? Maar heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren? Dan is de machine die snoepgoed op kleur sorteert iets voor jou! Het apparaat kan het ook met Skittles en vergelijkbaar snoepgoed. Er zit een sensor in die de kleuren herkent en de juiste bij elkaar legt. Het duurt ongeveer 2 tot 3 minuten om een zak van 300 gram op kleur te sorteren. Hij verwerkt er dan zo’n twee stuks per seconde.

Ontwerper
De ontwerper is Willem Pennings. Hij begon in mei 2016 en het project was december dat jaar gereed. Klik hier voor het verhaal over hoe hij deze machine heeft gebouwd. Hieronder het filmpje van de sorteermachine.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here