Home Gezond Brood Campagne tegen dalende consumptie brood

Campagne tegen dalende consumptie brood

De consumptie van brood is dalende. Daarom gaan Nederland en België samenwerken in een nieuwe broodcampagne, meldt Bakkerswereld.nl. De EU financiert dit grotendeels. De naam van de campagne is: ‘Brood. Goed verhaal.’

Eén front
Er wordt ruim 6 miljoen euro uitgetrokken om deze campagne drie jaar te voeren. Europa betaalt 5,4 miljoen euro mee. Er wordt letterlijk een ode aan brood gebracht, zodat de consument brood weer als een waardevol en volwaardig product gaat zien en niet als iets vanzelfsprekends. Nederland en België werkten al wel samen maar vormen nu één front tegen de dalende broodconsumptie in Nederland en Belgie. Doel is om de broodconsumptie te stabiliseren en te voorkomen dat de daling doorzet.

Advertentie

Klik hier om het volledige artikel van Bakkerswereld te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here