Home In Beeld Eetbare onderzetters onder je gebakje

Eetbare onderzetters onder je gebakje

Je hebt vast wel eens een gebakje gekregen waar een mooi papiertje onder ligt. Normaal gezien kun je deze beter niet opeten, maar als deze bij Candy Converters vandaan komt, is dat wel mogelijk! Het eetbare papier voor deze onderzetter wordt gemaakt van Nederlandse aardappelen.

Foto: Candy Converters

Vlaggetjes en confetti
Het bedrijf Candy Converters verkoopt naast onderzettertjes nog meer eetbare feestproducten, waaronder vlaggetjes en confetti. Deze confetti moet je dus niet op de grond strooien, maar is mooi als versiering op bijvoorbeeld taart. Je gasten zullen verbaasd staan dat alles op je feest eetbaar is! Alle producten zijn 100% natuurlijk, geschikt voor veganisten en suikervrij.

Leestip!  Genieten tijdens Festival Zoet

Klik hier om meer producten te zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here