Home In Beeld Le Creuset gaat terug naar de natuur

Le Creuset gaat terug naar de natuur

Veel bak- en kookliefhebbers houden ook van de natuur en haar prachtige kleuren. Voor lente/zomer 2018 gaat Le Creuset terug naar de natuur, of beter gezegd, haalt ze de natuur naar onze tafels en keukens. Geïnspireerd door natuurpracht brengt Le Creuset de nieuwe kleur Deep Teal. Zoals de naam doet vermoeden is het een diepe, groenblauwe kleur.

Leestip!  Een donut gevuld met ijs!

Verschillende producten
Deep Teal is beschikbaar in een verscheidenheid van kookgerei zoals braad-/stoofpannen, spatels, molens, eierdopjes, koffiebekers, borden, ovenschalen en meer. Klik hier om de producten en prijzen te zien met deze nieuwe kleur.

Le Creuset
Sinds 1925 is Le Creuset de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Le Creuset biedt verschillende assortimenten van producten aan in materialen die aangepast zijn aan elk type van bereiding: aardewerk, gesmeed aluminium, meerlagig- rvs, silicone en textiel.

Leestip!  Donug: kipnugget in de vorm van een donut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here