Home Zoet Donut Vraag je geliefde met een donut-ring

Vraag je geliefde met een donut-ring

Wil jij binnenkort je geliefde ten huwelijk vragen? En is hij of zij gek op zoetigheid? Zeg het met een ring die gemaakt is van een donut! Het kan nu in het Verenigd Koninkrijk. Dit meldt The Sun. Je kunt kiezen uit een zilver- of goudkleurige donut.

Eetbare diamant
Deliveroo werkt hiervoor samen met Doughnut Time. Ze kwamen op het idee om mini-donuts te maken, speciaal voor Valentijnsdag. De donuts zien er heerlijk uit en hebben een eetbare diamant. Je koopt ze per paar (2) en dat kost 9,50 (pond). Deliveroo levert ze af aan de deur.

Meer foto’s zien? Klik hier voor het artikel van The Sun. 

Over kleine donuts gesproken. Hieronder nog een TE CUTE filmpje waarbij. in een mini-keuken, mini-donuts worden gemaakt.

Foto: Deliveroo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here