Home Tips & Trends Ken je ‘Cake Boss’ al?

Ken je ‘Cake Boss’ al?

Ken je Cake Boss al met Buddy, de energieke taartenbakker uit New Jersey? Hij staat bekend als de bakker die de meest waanzinnige cake-creaties maakt. Wat te denken van een biertaart voor de Oktoberfesten, een Bollywood-bruidstaart met special effects en een cake cacti voor de botanische tuinen van New York! Je kunt het zo gek niet bedenken of Buddy kan het bakken.

Over Cake Boss
Cake Boss is een Amerikaanse realitysoap over de bakkerij Carlo’s Bakery in Hoboken, New Jersey. De realitysoap draait om de Italiaans-Amerikaanse familie van Bartlo ‘Buddy’ Valastro. Echter de focus van het programma ligt op het maken van de taarten. Buddy Valastro is één van de succesvolste en bekendste taartkunstenaars in de VS.

Wanneer worden ze uitgezonden? Klik hier voor de tijden van de uitzendingen van het programma Cake Boss van TLC in Nederland. En hier voor Vlaanderen.

Hier vind je de officiële website van TLC met uizendingen, foto’s en meer.

Hieronder een filmpje met prachtige en opvallende bruidstaarten van Buddy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here