Home Geen categorie Genieten van éclairs en champagne

Genieten van éclairs en champagne

eetbarebloemenshop

Het was in januari al bekend, maar vanaf nu kun je eindelijk genieten van exclusieve éclairs in Antwerpen. Het concept ‘Chez Claire’ is op 3 maart geopend. Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde serveren hier luxueuze ‘haute éclairs’. Deze kun je volgens hen in België nog niet vinden. De vestiging in Gent zal vanaf 16 maart geopend zijn. De Gazet van Antwerpen filmde de opening in Antwerpen. Klik hier voor het filmpje.

Leestip!  Een pizza met frikandel speciaal
Foto: Chez Claire

Champagne
De éclairs zullen verkrijgbaar zijn in 13 smaken (waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Op de website melden de heren: “Zij die niet kunnen wachten tot ze thuis zijn, kunnen de zalige zoetigheden ook ter plaatse degusteren, vergezeld van een kopje koffie of glaasje Champagne ‘Cuvée Claire’.” Dit is champagne van het eigen huismerk van Chez Claire. Je kunt ook een lekkere koffie bestellen.

Leestip!  Een pizza met frikandel speciaal

Klik hier voor meer informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here