Home Nieuws Hartig Aardappelwafel of aardappelmuffin?

Aardappelwafel of aardappelmuffin?

Aardappels hebben soms nog een vrij stoffig imago. Maar wist je dat je veel meer met dit product kunt dan alleen koken? Op www.aardappels.nl vind je allerlei recepten met aardappelen. Je kunt er natuurlijk ook mee bakken! Wat dacht je van aardappelwafels of aardappelmuffins? Klik hier voor alle recepten.

Foto: aardappel.nl

Weetjes! De aardappel zit boordevol voedingsstoffen. Je kunt er eindeloos mee variëren en er is maar weinig water nodig om ze te produceren. Er zijn meer dan duizend verschillende aardappelrassen en ze zijn er in een verrassende verscheidenheid aan kleuren, vormen en maten.

Power to the Pieper
Aardappels.nl is een onderdeel van de Power to the Pieper-campagne. De Power to the Pieper-campagne is een initiatief van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO).

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here