Home In Beeld Bakkers Netflix & Bake

Netflix & Bake

Blokker je agenda op vrijdag 9 maart. Dan is namelijk de dag voor Netflix & Bake! Vanaf die datum kun je namelijk genieten van de combinatie Neflix en bakken. Op Netflix zal dan namelijk het eerste seizoen van de realityserie ‘Nailed It’ van start gaan. Hierin gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Leestip!  Taart voor mensen met een voedselallergie

De trailer is in ieder geval al hilarisch. Je zult namelijk geen perfecte baksels à la Heel Holland Bakt zien, maar vooral het tegenovergestelde. Het gaat allemaal om het omarmen van je misbaksels. Heb je ooit een perfecte Pinterest taart willen maken en zag die van jouw er heel anders uit? Dan is Nailed It hét programma voor jou!

Leestip!  "Ik zorg dat elke hap een feestje is"

Benieuwd? Check de trailer hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here