Home In Beeld Paasbrunch in pastel

Paasbrunch in pastel

Pasen komt eraan! Heb jij al ideën voor de Paasbrunch? En een bijpassend servies? Met de nieuwe items van de Sorbet Collection van Le Creuset organiseer je een paasbrunch die ongezien mooi is. De pastelkleurtjes zorgen voor een heerlijk lentegevoel! Kleed de tafel aan met de mugs, de mini-cocottes, de mini-ramekins, de schaaltjes, de ijscoupes, de lepeltjes… en de eierdopjes voor een wauw-effect van jewelste.

Leestip!  30% korting op KitchenAid producten in de zomer!

De items van de Sorbet Collection zijn vanaf half maart exclusief beschikbaar in de Le Creuset brandstores: Den Haag, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht, en online op www.lecreuset.nlKlik hier voor meer info over de producten en de prijzen.

Aardewerk
De producten zijn uitgevoerd in aardewerk en beschikbaar in set met 6 of 4 snoepkleurtjes: Cool Mint, Chiffon Pink, Dune, Mimosa, Coastal Blue en Katoen.

Leestip!  Taart voor mensen met een voedselallergie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here