Home Zoet Taart Citroentaart met vlierbloesem voor Harry en Meghan

Citroentaart met vlierbloesem voor Harry en Meghan

De wedding van Prins Harry en zijn Meghan zal op 19 mei plaatsvinden. Bijna de hele wereld zat in spanning en vroeg zich al langer af HOE de WEDDING CAKE eruit zou gaan zien. Er waren al veel voorspellingen, maar de meesten klopten niet. Het is nu bekend! De keuze kan niet perfecter zijn voor de lente, volgens Delish.com.

Omhuld met bloemen
Het koninklijke stel gaat niet voor de traditionele Britse fruitcake. Ze hebben de pastry chef Claire Ptak uit Londen gevraagd om een citroentaart met vlierbloesem te maken. De taart wordt omhuld met botercrème en versierd met verse bloemen. De van oorsprong Amerikaanse Claire is de eigenaresse van Violet Cakes. Onder in het artikel nog een filmpje van Claire over het nieuws van haar eerste kookboek.

Advertentie

Klik hier voor het volledige artikel van Delish

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here