Home Tips & Trends Zó bewaar je taart!

Zó bewaar je taart!

Als je een taart hebt gebakken, wil je er meestal zo lang mogelijk van genieten. Je eet hem (waarschijnlijk) niet helemaal in één keer op. Je zet de taart weer in de koeling nadat je er een puntje vanaf hebt gesneden op de ouderwetse manier. Oei… daar gaat het mis!

Hoe kun je de rest van de taart nu het beste snijden en bewaren zonder dat de taart uitdroogt? Volgens een filmpje van Popsugar kun je het beste een stuk in de lengte uit het midden van de taart snijden en daarna de rest van de taart weer tegen elkaar ‘aanduwen’. Daarna kun je nog een rubberen elastiek om het baksel heen spannen, zodat deze weer ‘heel’ is. Op die manier blijft hij veel langer vers en kun je er dagen van genieten!

Klik hier voor het filmpje

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here