Home Nieuws Regenboogtrend blijft populair

Regenboogtrend blijft populair

eetbarebloemenshop

De regenboogtrend blijft onverminderd populair. Want: wie wordt er nu niet blij van die vrolijke kleurenmix? Veel baksels worden nog leuker door de verschillende kleurtjes. Er komen steeds meer producten bij, zoals onlangs de rainbow-pretzel. Deze is verzonnen door een chef in New York. Lees er meer over in Borneo Bulletin.

Leestip!  Tips om de lekkerste cupcakes te maken

Bagels en meer
De regenboogtrend barstte echt los in 2016 met de rainbow-bagel. Deze traktaties van The Bagel Store in Brooklyn zijn helemaal hot. Insider zette vorig jaar verschillende regenboogproducten uit de hele wereld in een artikel. Zo heb je bijvoorbeeld ijs, regenboogkoffie, sandwich kaas met alle kleuren van de regenboog en regenboogcroissants. Ook donuts, taarten, pannenkoeken en churros worden in rainbow-style gebakken.

Leestip!  Geen 10 maar 500 kandidaten bij Heel Holland Bakt

Zelf een regenboog-bagel maken? Het recept van Meiden-magazine kun je hier vinden. Oja, en check dit filmpje van de rainbow bagels hieronder, waarmee de regenboogtrend door losbarstte. Zooo heerlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here