Home Nieuws Vrouw ontslagen voor bakken van brownies met laxeermiddelen

Vrouw ontslagen voor bakken van brownies met laxeermiddelen

Een vrouw in de VS is ontslagen omdat ze brownies had gebakken voor een afscheidsfeestje van een collega. Het waren echter geen ‘gewone’ brownies, er zaten laxeermiddelen in. Dit meldt Thecut.com. Het management kwam erachter doordat ze tip doorkregen van een medewerker. Deze collega had gehoord wat er in de brownies zat. De directie nam de brownies in beslag en contacteerde de politie. Toen de agenten haar ondervroegen ontkende de bakster in eerste instantie, maar nadat werd gezegd dat de brownies zouden worden getest, gaf ze toe dat de baksels laxeermiddelen bevatten. Het is niet helemaal duidelijk waarom de vrouw dit deed. Zij en de vertrekkende collega hadden volgens andere medewerkers wel wat onenigheid in het verleden. Dat was dus geen smeuïg afscheid.

Leestip!  Deelnemers van Bake Off Vlaanderen verrast met taart

Het lijkt misschien een onschuldig incident, maar volgens een politiewoordvoerder is het echt een misdaad. De vrouw wordt niet aangeklaagd omdat nog niemand van de brownies had gegeten. Klik hier voor het volledige artikel.

Trek gekregen in brownies – zonder laxeermiddelen? In dit artikel vind je een heerlijk recept!

 

Leestip!  Geen Baknieuws t/m 15 augustus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here