Home Nieuws Grootste aardbeientaart bijna 50 meter lang

Grootste aardbeientaart bijna 50 meter lang

Wow, een wereldrecord! In de Algerijnse plaats Jijel werd op 14 mei een aardbeientaart van bijna 50 meter lang en 3 meter breed gemaakt. Dit meldt ECNS.cn. Patissiers waren zeven uur bezig met deze mega taart die 600 kilo aardbeien bevatte. Voor het bakken werd 240 kilo deeg, 100 kilo bloem en 260 liter room gebruikt. Guinness World Records verklaarde dat dit de grootste aardbeientaart is die ooit is gebakken. Lekker! Klik hier voor meer foto’s.

Leestip!  De spanning stijgt in de HHB-tent!

Wil jij ook genieten van die heerlijke zomerkoninkjes? Klik hier voor ideeën!

Zó maak je trouwens mooie roosjes van aardbeien

Hieronder zie je in een filmpje hoe de mega taart werd gemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here