Home Tips & Trends SMULLEN: Crème brûlée in een crêpe

SMULLEN: Crème brûlée in een crêpe

Crème brûlée is een bekend en gewild dessert. Meestal wordt het geserveerd in een schaaltje, maar in Japan doen ze het anders. Veel leuker. Eerst bakken ze een dunne pannenkoek – een crêpe – en daarbovenop wordt de crème brûlée met suiker aan toegevoegd. Daarna wordt de crêpe in de vorm van een ijshoorntje gerold, de crème brûlée wordt met een gasbrander gekaramelliseerd en geserveerd. Smullen!

Leestip!  Deze zomer bak je cupcakes met je favo drankje!

Gek op foodtrends? Hier zijn er meer!

Zelf maken!
Natuurlijk ga jij dit zelf een keer proberen. De variant met frambozen van Lyukum is echt te lekker! Bekijk eerst het filmpje hieronder. Zoek daarna een lekker recept op voor crème brûlée – zoals deze van 24kitchen. Daarna bak je een crêpe en rol je al het lekkers erin. Vergeet de suiker niet te karamelliseren. En eet smakelijk!

Leestip!  De mooiste dripcakes op Instagram!

Wil je perfecte BROWNIES bakken? Klik hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here