Home In Beeld Ontbijten met taart

Ontbijten met taart

Verantwoord genieten kan elke dag. Wat denk je bijvoorbeeld van een mangotaart of muffins als ontbijt? Of springrolls als tussendoortje? Deze en veel meer gezonde en lekkere recepten staan in het nieuwe boek ‘Eet als een expert – Party Time. Het eerste boek ‘Eet als een expert’ bestaat al langer. Hierin kijken de experts van I’m a foodie kritisch naar gezondheidstrends en geven je praktische adviezen over voeding. De diëtisten en voedingswetenschappers van I’m a foodie, scheiden met kritische blik het kaf van het koren als het aankomt op voedselhypes. Vanaf september is er een nieuwe editie van het boek: Eet als een expert – Party Time!

Leestip!  Servies Janny van der Heijden in Delfts blauwe kleuren
Foto’s: Iamafoodie.nl

Party Time
Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch. Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen Goede Voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Check hier het inkijk exemplaar.

Leestip!  De spanning stijgt in de HHB-tent!

Hier kun je het boek bestellen – Pre-order kan t/m 31 juli – verzending is in september

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here