Home Nieuws In augustus opent een Instagram-waardige stroopwafelshop

In augustus opent een Instagram-waardige stroopwafelshop

Stroopwafelliefhebbers hebben iets om naar uit te kijken. In augustus opent Waffel aan de Vismarkt in Utrecht, een heuse stroopwafel conceptstore. De winkel gaat bezoekers een ‘volledige stroopwafelervaring’ bieden. Er komen veel verschillende smaken zoals een koek met witte chocola of karamel-zeezout. Dit meldt Duic.nl.

Experience
Het wordt niet zo maar een stroopwafelshop. “Waffel gaat de volledige stroopwafel experience bieden”, vertelt Sharyon de Lanoi in een interview met Duic. “Bezoekers komen wanneer ze binnenlopen in een soort flow die volledig in het teken staat van het ervaren van de stroopwafel. Alles moet daarbij ‘Instagram-waardig’ zijn. We letten op alle elementen. Als je over een ervaring spreekt, heb je het over 5 zintuiglijke waarnemingen: zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Met Waffel willen we iedereen, toeristen en locals, op een speciale manier laten kennismaken met de stroopwafel.”

Leestip!  Thuisbakkers zamelen geld in voor bakopleiding kansarmen in Oeganda

In augustus 2018 wordt de winkel geopend. Lees hier het volledige artikel van Duic.

Advertentie

Meer lezen over stroopwafels? Klik hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here