Home In Beeld Bakkers Donug: kipnugget in de vorm van een donut

Donug: kipnugget in de vorm van een donut

Heb je al gehoord van de Donug? Dat is een kipnugget in de vorm van een donut. De snack is hartig en lekker krokant. Uitgevonden door de Schotse Grag Garrick. De chicken nugget donut werd voor het eerst voorgesteld tijdens een Amerikaans TV-programma genaamd Shark Tank. Hier promoten ondernemers hun nieuwe producten. Natuurlijk bevat deze hartige donut ook een glazuurlaagje. Deze is niet zoet, maar je kunt kiezen uit hartige sausjes. Zou jij de donug proberen? In Australië istie al verkrijgbaar!

Leestip!  Drie vragen aan de drie finalisten van HHB!

Klik hier voor de Facebookpagina van Loveadonug

Liever een ‘gewone’ donut? Lees hier alles wat je moet weten over donuts

Foto: Facebookpagina Loveadonug

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here