Home In Beeld Bakkers Gratis stuk taart op je verjaardag

Gratis stuk taart op je verjaardag

Ben jij binnenkort jarig? Op die dag heb je vast trek in heerlijke taart! Bij Koekela in Rotterdam krijg je een gratis stuk taart als je langs komt op je verjaardag. Vergeet niet je paspoort of ID kaart mee te nemen! De actie loopt t/m maart 2019.

Foto: Facebook Koekela

 

Koekela is gestart in 2013 en de eigenaren zijn elke dag bezig met hun passie voor bakken. Heb je wat te vieren, een speciale gelegenheid of ben je gewoon toe aan iets lekkers? Dan ben je bij Koekela aan het juiste adres. Elke dag weer bakken Sereni, Jeroen en Hans heerlijke producten met plezier.

Leestip!  Leren, proeven en beleven op Cake & Bake Experience

Koekela levert heerlijke producten met een eigen draai en eerlijke basis. Eerlijke basis als in; geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en 100% kwaliteit. Van de welbekende Worteltaart tot aan de knapperige Chocolate Chip Cookies, voor alle producten hanteren wij een Rotterdamse no-nonsense aanpak waarin de Amerikaanse invloeden doorschemeren. De producten zijn home- en handmade en worden helemaal ‘from scratch’ gemaakt. En dat proef je!

Leestip!  Feestelijke opening De Bakplaats van Marjolein

Lekkere taarten via de webshop bestellen? Dat kan ook! 

Foto: Facebook Koekela

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here