Home In Beeld Maak je baksels vrolijker met gekleurde poedersuiker

Maak je baksels vrolijker met gekleurde poedersuiker

Vind je witte poedersuiker maar saai? Dan is de gekleurde Poeder Pret van Leentjes iets voor jou! Vanaf nu versier jij je baksels met allerlei leuke kleurtjes. Poeder Pret is leuk en lekker voor op de pannenkoek, maar ook voor op poffertjes, wafels, gebakjes, cupcakes en toetjes. En strooi het ook eens door de slagroom, dan krijg je gekleurde slagroom, hoe leuk?

Leestip!  10 bakspullen die je als bakliefhebber in huis moeten hebben!

Het voornaamste ingrediënt van Poeder Pret is 100% natuurlijke suiker. Om de Poeder Pret in de mooie kleuren te krijgen, gebruikt Leentjes alleen natuurlijke kleurstoffen afkomstig uit fruit en planten. Daarom vind je ook geen E-nummers in de ingrediëntenlijst op de Poeder Pret verpakking.

Vier kleuren
Poeder Pret is er in de kleuren roze, blauw, oranje en geel. Allemaal in één verpakking met een handige strooidop, die je kunt sluiten na gebruik.

Leestip!  Wie zoet is krijgt een Liefmans letter!

Klik hier voor de Facebookpagina van Leentjes Poeder Pret 

Foto: Website Poederpret

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here