Home Zoet Chocolade Nieuwe smaaksensatie: de roze bonbon

Nieuwe smaaksensatie: de roze bonbon

Leonidas, het bedrijf dat bekend staat om haar heerlijke chocolade, introduceerde in november een nieuwe roze bonbon: de Manon Ruby. Deze variant heeft een vulling van frambozenroombotercréme bovenop de pralinélaag. Eromheen zit een verrukkelijk laagje van rubychocolade. Rubychocolade is na pure, witte en melkchocolade de vierde chocoladesoort. Bijzonder: deze roze chocolade van Barry Callebaut is rechtstreeks afkomstig uit de cacaoboon. De slogan van Leonidas voor deze nieuwe smaaksensatie is: Manon Ruby: En de smaak barst los! De limited edition Manon Ruby is verkrijgbaar vanaf 5 november in een roze doosje met negen stuks voor 4,95. Je kunt ze halen in de speciale Leonidas shops of online.

Leestip!  De spanning stijgt in de HHB-tent!

Klik hier om meer te lezen over de roze chocolade!

De roze bonbon! Foto: Chocolates&Sweets online shop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here