Home In Beeld Bakkers Winnares Bake Off Vlaanderen bakt voor nieuw TV-programma

Winnares Bake Off Vlaanderen bakt voor nieuw TV-programma

Het gloednieuwe culinaire tv-magazine ‘In de mix’ inspireert in verschillende rubrieken met korte recepten en reportages over producten uit Vlaanderen. Dit meldt njam.tv. Julie Van den Driesschen, de winnares van Bake Off Vlaanderen 2018 maakt basic gebak en gaat laten zien dat bakken echt voor iedereen weggelegd is.

Stress? Ga bakken!

Over Julie
Julie is een jonge hobbybakker die zichzelf alles aanleerde via bakboeken, websites en tips van (bak)vrienden. Het winnen van het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen was voor haar een sprookje dat werkelijkheid werd. Laat je inspireren door heerlijke recepten op de website van Julie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here