Home Tips & Trends Voor de liefhebber: Cheetos-Macarons

Voor de liefhebber: Cheetos-Macarons

Het klinkt in eerste instantie vreemd, maar als je er wat langer over nadenkt is er heel misschien een mogelijkheid dat het lekker zou kunnen smaken. De combinatie macaron en Cheetos. Yep, Cheetos. Die zachte chips die naar kaas smaakt. Een bakkerij in New York introduceerde ‘m een paar jaar geleden rond Halloween: de Cheeto macaron. Hij werd bedacht door Chistina Ha, de eigenaar van Macaron Parlour. Het product bevat chocolade ganache en natuurlijk de Cheetos, zowel als ingrediënt als een kruimelige topping.

Leestip!  Dé baktrends van 2020

Volgens de schrijvers van Delish.com smaakt hij heerlijk, een beetje cheddar-achtig. Maar dan moet je wel echt van Cheetos houden, wordt vermeld in het artikel.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here