Pagina's
- Blog
- Contact
- Frituren
- Home
- Keukenapparatuur
- Keukengerei
- Koelen en vriezen
- Kookplaten
- Mixers
- Pannen
- Sitemap
Custom Posts
- Beste airfryer bakpapier
- Beste kleine airfryer
- Beste mini airfryer
- Beste draadloze staafmixer
- Beste dubbele frituurpan
- Beste kleine frituurpan
- Beste gietijzeren koekenpan
- Beste keramische koekenpan
- Beste inductie pannenset
- Beste stalen koekenpan
- Beste handmixer
- Beste staafmixer
- Beste mixer
- Beste wafelijzer
- Beste kookplaat
- Beste keukenweegschaal
- Beste friteuse
- Beste contactgrill
- Beste messenset
- Beste foodprocessor
- Beste hakmolen
- Beste airfryer xxl
- Beste koekenpan zonder anti-aanbaklaag
- Beste broodrooster met tostiklem
- Beste pizzarette 6 persoons
- Beste frituurpan 3 liter
- Beste rvs koekenpan
- Beste pannenset inductie
- Beste inductie kookplaat met afzuiging
- Beste combimagnetron vrijstaand
- Beste wijnkoelkast 2 zones
- Beste automatische zeepdispenser
- Beste blender to go
- Beste blender voor smoothies
- Beste wok voor inductie
- Beste inductie koekenpan
- Beste inductie kookplaat 90 cm
- Beste elektrische kookplaat 4 pits
- Beste kookplaat met afzuiging
- Beste inductie kookplaats 1 pits
- Beste digitale keukenweegschaal
- Beste koelkast tafelmodel
- Beste gasfornuis 90 cm
- Beste waterfles 1 liter
- Beste volautomatische koffiemachine
- Beste elektrische melkopschuimer
- Beste koffiezetapparaat met thermoskan
- Beste mini koelkast
- Beste vrijstaande vaatwasser
- Beste keramische kookplaat
- Beste gourmetstel 8 personen
- Beste waterkoker 1 liter
- Beste energiezuinige waterkoker
- Beste inductie kookplaat 60 cm
- Beste elektrische kookplaat 2 pits
- Beste mini blender
- Beste prullenbak met sensor
- Beste slowcooker met timer
- Beste energiezuinige vriezer
- Beste elektrische blikopener
- Beste koelkast tafelmodel met vriesvak
- Beste koelkast tafelmodel glazen deur
- Beste mini waterkoker
- Beste retro waterkoker
- Beste waterkoker glas
- Beste koffie filter
- Beste messenslijper
- Beste inbouw oven
- Beste inbouw koelkast
- Beste gasfornuis
- Beste uiensnijder
- Beste pizzaschep
- Beste tosti ijzer
- Beste messenblok
- Beste pizzasteen
- Beste deegroller
- Beste chocoladefontein
- Beste cakevorm
- Beste kaasschaaf
- Beste eiersnijder
- Beste snijplank
- Beste spiraalsnijder
- Beste vershoudbakjes
- Beste notenkraker
- Beste blikopener
- Beste gasaansteker
- Beste ovenreiniger
- Beste voorraadpotten
- Beste frietsnijder
- Beste poffertjespan
- Beste heetwaterdispenser
- Beste inbouw vaatwasser
- Beste vaatwasser
- Beste elektrisch mes
- Beste keukenmixer
- Beste koksmes
- Beste blender
- Beste popcornmachine
- Beste zeepdispenser
- Beste keukenmachine
- Beste pannenset
- Beste combimagnetron
- Beste broodbakmachine
- Beste voedseldroger
- Beste broodrooster
- Beste keukentrolley
- Beste broodsnijmachine
- Beste tosti apparaat
- Beste koekenpan
- Beste snijmachine
- Beste pan
- Beste broodmachine
- Beste vrijstaande oven
- Beste koffiemolen
- Beste elektrisch fornuis
- Beste kleine magnetron
- Beste afzuigkap
- Beste melkopschuimer
- Beste waterfilter
- Beste koffiebonen
- Beste magnetron
- Beste koffiemachine
- Beste kruidenrek
- Beste bestek
- Beste citruspers
- Beste spatel
- Beste sapcentrifuge
- Beste pastamachine
- Beste kniepertjesijzer
- Beste creme brulee brander
Berichten per categorie
- Category: Agenda
- Category: Bakkers
- Bakken/Koken met Glutenvrij Meel: Tips en Tricks
- Zo blijft iets lekkers bakken betaalbaar
- Vieze kookluchtjes verwijderen? Dat doe je gemakkelijk zo!
- Handig: hiermee vervang je eieren tijdens het bakken
- Zoete borrelplank in pastelkleurige zaak
- Feestelijke opening De Bakplaats van Marjolein
- Plantaardige plaatjes bij Sharp Sharp
- Ilse combineert twee hobby’s: bloemen en taarten!
- De website van ThuisbakkersPunt is geopend!
- Je zelfgebakken taarten verkopen via Gebakplaats
- Anna brengt éclairs bij minister van Defensie
- Nu ook een Ruby Chocoladehart met Liefmans!
- Anna: “Het liefst start ik een lunchroom”
- Drie vragen aan de drie finalisten van HHB!
- “Hello Fresh voor taarten en cupcakes”
- Marjolein (HHB) opent haar Bakplaats
- Maroeska: “Door Heel Holland Bakt ben ik een bakker 2.0 geworden.”
- Vier heerlijke hotspots in Antwerpen
- ThuisbakkersPunt zoekt thuisbakkers!
- Nieuw: hartige wafels bij WannaWaffle
- Recepten van Hidde voor Het Vergeten Kind
- Gwenn (HHB): “Elkaars oven gebruiken is gevaarlijk”
- Maak de mirrorglaze mango taart van Kim (HHB)
- Hoe maak je een koekhuisje?
- “Een keer ontbijten met gevulde koeken kan prima”
- Maak een 3D-kerststal met koekjes!
- Wie zoet is krijgt een Liefmans letter!
- Marjolein (HHB) start een eigen winkel
- “Laten we allemaal weer gaan bakken vanaf de basis”
- Neem je taart mee in een ijscup
- Gin-tonic en raspberry cheesecake kruidnoten
- Een boek vol lekkere cheesecakes
- Taarten gemaakt van ‘afval’
- Sarah en Dana verwerken groenten en fruit in taartjes
- Gin Bakery in Londen – G&T in je taart!
- Robèrt van Beckhoven gaat bakken bij Intratuin
- Heerlijke sloffen maken met de slofringen van bakker Niels
- “Ik vind het leuk om mensen blij te maken met koekjes”
- Hidde de Brabander en Hans Spitsbaard op Taart en Trends
- Taart eten in een vintage huiskamerkoffiecafé
- Een architect, maar dan voor taarten
- De kaaswafel: een hartige versie van de stroopwafel
- Bakkriebels? Maak een monchou cakerol!
- Gratis stuk taart op je verjaardag
- “Wij verleiden onze klanten met heerlijke producten”
- Nieuw: de Koekjesbijbel!
- “Nog steeds nieuwe aanwas bakliefhebbers”
- Donug: kipnugget in de vorm van een donut
- Brood van duizenden jaren oud
- Taart voor mensen met een voedselallergie
- Taarten vlechten doe je zo!
- “De lekkerste appeltaart van Delft”
- Een donut gevuld met ijs!
- “Ik zorg dat elke hap een feestje is”
- Hoe gaat het nu met Hans? (HHB)
- Droom jij van een eigen bakery?
- Puntzak friet als gebak voor tijdens de matches
- Tweede Bakboek Oh My Pie is tarwevrij genieten
- “Mijn deegroller is een PVC-buis”
- Bij Robèrt gaat naar versmarkt van Mall of the Netherlands
- Hoe maak je een heerlijke frambozen ijstaart?
- Nieuw: vierkante donuts
- Hoe gaat het nu met Gwenn en Marjolein? (HHB)
- “We bakken lekkere taarten voor een breed publiek”
- Russische Nina laat Instagrammers watertanden
- “Red Velvet taart is steeds meer in trek”
- IJs met gevulde koeken of cheesecake
- Taart en een drankje voor onderweg!
- “Wees niet bang om fouten te maken tijdens het bakken”
- Harry en Meghan van taart!
- Verse donuts uit de foodtruck van Dolce Donut
- Prijs voor amandelcake met pistaches en frambozen
- Macaron met ijs ertussen
- Susanne maakte taart voor een rockband!
- Happy Cupcake!
- “Probeer eens een kwart minder suiker in een cake te doen”
- “Ik voel me geweldig als ik iets creëer uit het niets”
- “Ieder kind verdient een verjaardagstaart”
- “In ‘De Taart van m’n tante’ is het nooit saai”
- In de leer bij Robèrt
- Nieuwe taartenboutique By Jilke
- Een Cake Café in Utrecht
- Glutenvrij genieten en bakken op gevoel
- “Ik wilde graag gezonde zoete snacks”
- Macaron: de nieuwe cupcake?
- “Mirrorglaze cakes zijn niet moeilijk om te maken”
- Netflix & Bake
- De kunst van taarten maken
- Hans heeft een eigen bakboek
- Tien Amazing Cakes in een filmpje
- Snelle snack? Maak cake in een mok
- “Ik heb het gevoel dat ik goud in handen heb”
- Kinderen krijgen luizenbroodjes op school
- Chocolade spiegeltaart voor prinses Beatrix
- Een Bossche Bol met alcohol
- Het verhaal van Taarten van Abel
- “Bij mij leer je écht bakken”
- Cheesecake op een stokje nu ook in Nederland
- “Met stroopwafelcups maak je een origineel dessert”
- Deze taarten zijn echt superrealistisch!
- “Op bruiloften zie je steeds vaker een mix van taarten en hapjes”
- Cake decorator maakt taart van 135 centimeter hoog
- De eerste bakkers waren Hebreeërs
- Passievolle bakverhalen best bekeken op Baknieuws
- De dromen van Marjolein (HHB)
- Winnaar oliebollentest in Rotterdam en AD-baas beledigt oliebollenbakker
- “Sinds kort bieden we ook een High Pannenkoek”
- Cake art met 410 handgemaakte suikerbloemen
- Champagnebol met limoncellosuiker?
- Bakkerij ’t Stoepje heeft een gloednieuwe stijl
- Een automaat met verse wafels
- Eerste vrouwelijke beroepsmolenaar van Nederland produceert alles zelf
- Oekraïense Dinara beoefent de kunst van het bakken
- “Fantastisch dat ik van mijn grootste hobby mijn werk heb kunnen maken”
- “Ik wil absoluut geen lopendebandwerk afleveren”
- “Geen standaard product; al onze hapjes zijn puur”
- Zeeuwse desembroden nu ook online te bestellen
- Winnares Great British Bake Off al voor uitzending bekend
- “De meeste recepten op mijn pagina zijn zelf bedacht”
- Tante Suiker bakt trouwtaarten voor Gordon
- Stroopwafel 2.0 – Verrassend anders
- Hans wint HHB met ‘bijzonder lekkere’ royal wedding cake
- “Ik heb al 325 unieke taarten gemaakt”
- Hans Martens winnaar Bake Off Vlaanderen
- De geheimen van Marjolein (HHB)
- “Royal icing op taarten nieuw leven inblazen”
- Taarten en bijzondere mensen
- “Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren”
- Category: Beurzen
- Nagenieten van de Cake&Bake Experience
- Leren, proeven en beleven op Cake & Bake Experience
- “Koekjes decoreren is een groeiende trend”
- Fotoreportage Taart en Trends 2018
- Genieten tijdens Festival Zoet
- Drukte van belang tijdens Cake&Bake Germany
- Taart, trends en treats @ Sugar Paris
- Cake art @ Sugar Paris
- Cake kunstwerken @Cake and Sugar
- Watertanden op Bakkersvak
- Bakkersvak 2018 met ijs als kers op de taart
- Kleurrijke innovaties op Horecava
- Horecava in beeld
- Amazing cakes op Cake International
- Cake-kunstwerken @ Cake International
- Anuga producttrends: ‘free from’ bijna alles
- “Bakbeurs Taart en Trends is veel meer dan alleen taart”
- Category: Bio
- Bananenbrood van verspilde bananen is bioproduct 2018
- Groeiende vraag naar biologisch brood en banket
- Brood bakken op school
- “In onze nieuwe composteerbare broodzak blijft brood vers en knapperig”
- Happy Tosti opent binnenkort vierde vestiging in Breda
- Bio-brood bakken in 8 minuten
- Bananenmeel het nieuwe meel?
- Category: Brood
- Zo maak je een feestje van de lunch!
- Geur van brood geen invloed op aankoop?
- 8 x oranje baksels voor Koningsdag
- Fantosti: kant en klare tosti in de supermarkt
- Hoe lang kun je brood in de vriezer bewaren?
- Nieuw: Vegan desem groentenbroodjes
- Minder zout eten? Meer zelf maken!
- Groenten + brood = Groentenbrood
- Campagne tegen dalende consumptie brood
- Wordt Frans stokbrood erkend als werelderfgoed?
- Focaccia uit Italië
- Jongens stelen brood
- Nieuw: groentestokbrood
- Er zit minder zout in brood
- Edwin Klaasen wil meer respect voor brood
- Jumbo Maisbrood van tarwemeel wint Gouden Windei
- “Minder kans op ziektes met volkoren producten”
- Finland ziet brood in krekels
- “Boerenmaisbrood Jumbo en scharreleierkoeken Lidl misleidend”
- Brood bakken tijdens je slaap?
- Een bagel voor 1000 dollar
- De croissant die amper kruimelt
- Baguette aan de muur
- Brood is weer hip
- Category: Cake
- Hoe lang moet een cake in de oven
- Hoe maak je mug cake?
- Zakt je cake altijd in? Met deze tips van patissiers lukt hij altijd
- De weg naar de perfekt wafel
- 8x heerlijk bakken met wortelen
- Hoe komt het dat je cake te droog is?
- WOW! Bruid = bruidstaart
- Laat je kind een taart in elkaar slaan
- Trouwtaart met champagnesmaak?
- Category: Cheesecake
- Category: Chocolade
- Tips voor de beste ganache
- Jaaa! 6x bakken met Ruby chocola!
- Heerlijke hapjes met chocolade!
- Nieuwe smaaksensatie: de roze bonbon
- Genieten van een festival met veel chocolade
- Witte chocolade + houtskool = zwarte chocolade
- “Doe mij maar een frietje Red Velvet”
- Een museum vol chocolade
- Roze KitKat 23 april bij AH
- Chocolade die smaakt naar Red Velvet taart
- Een wafel met verse aardbeien haal je bij de Aardbeien Drive-in
- Nieuwe Tony’s Chocolonely smaakt naar piña colada
- Milka heeft ook brownies
- Zo veel calorieën zitten er in paaseitjes
- Een paasei met emoties
- Pasen: chocoladefeest in Maastricht
- Mega paasei met kristallen in Brussel
- Tony’s tussen de tampons
- Maak iets lekkers met hagelpasta van opa Henk
- Chocolade proeven op het chocoladefestival
- We geven meer geld uit aan chocolade
- Alles over Nutella – #worldnutelladay
- BREAKING – Donuts met minipotjes Nutella
- “Hagelswag is ook heerlijk als versiering op gebak”
- Daar istie dan: de roze KitKat
- Paaseitjes met tompoucesmaak
- Ken jij de gouden chocolade al?
- Wil jij alles weten over chocolade?
- Het is nooit te vroeg voor paaseitjes
- Nieuw! Cupcakemix en hazelnootpasta van Blue Band
- Eerste Nederlandse KitKat-winkel
- Chocoladekunstwerken in ‘De Chocoladeshow’
- Nieuwe chocoladeshow bij RTL
- YES: drie chocoladeletters bij elkaar
- Grootste chocoladefestival van Nederland
- “Een genietmomentje met chocoladebikkels”
- Nieuw: KitKat met Cheesecake
- Pizza met chocolade
- Eerste hagelslagwinkel van Nederland
- Category: Column
- Macarons als luxe cadeautje
- Een High Tea in stijl
- Waarom me-time voor bakliefhebbers juist het leukste woord ooit is
- Cupcakes en koekjes in je kerstboom!
- Bake-stuff @ Hema
- Kerst 2017: Taarttrends bij M&S
- Gevoel, gasten en gezelligheid bij finale HHB
- Zinderende halve finale van Heel Holland Bakt
- Stress, spanning en sensatie (#hhb)
- Champagne en likeur (#hhb)
- Brood en bommetjes (#hhb)
- Franse invloeden en naakte cakes (#hhb)
- 20 passievruchten (#hhb)
- Category: Cupcake
- Category: Dessert
- 8x heerlijk bakken met banaan
- Ben & Jerry’s met brownies
- 5x chocolademousse
- Advies van diëtiste: eet elke dag dessert
- Hummus als dessert
- Nu ook desserts in HelloFresh-box
- 12 kerstdesserts waar je hart van gaat smelten
- Dessert in de kijker: waffogato
- Gwenn van HHB gooit een visje uit
- Freakshake: niet normaal
- Category: Donut
- Donut met Milka of Snickers?
- Een donut met wijn erin
- Een donut zo groot als je hoofd
- Donuts met je favo lollysmaak!
- Pop-up store van Dunkin’ Donuts
- Etentje? Bestel een mega donut!
- Werkt jouw lichaam beter op een donut?
- Groene donuts voor St. Patricks Day
- Vraag je geliefde met een donut-ring
- Eerste donutwinkel in Den Haag
- Feestje? Maak een donutmuur!
- Koffie in een donut
- Een jaar lang gratis donuts?
- Mini-donut in je oor
- Instagrammable donut
- Category: Eclair
- Category: Evenementen
- Category: Geen categorie
- Glutenvrij brood bakke
- Drie voordelen van bakken in de airfryer
- Het verschil tussen brood en pizzadeeg
- Gezonde havermoutkoekjes bakken: een leuk recept
- Lekker bakken voor vader
- Een lijst fantastische no-bake taarten
- Te cute: Deze moeder legt maandelijkse milestones vast met pizza!
- Anke verkoopt wafels op een stokje
- Sinaasappelen en mandarijnen in je gebak!
- Wereldrecord pizza bakken: bijna 12.000 in 12 uur
- Een pizza met frikandel speciaal
- Nu ook dripcake bij Hema
- 6x onweerstaanbare Chocolate Chip Cookies
- Genieten van éclairs en champagne
- Wil je weten hoe stroopwafels gemaakt worden?
- Drone bezorgt pannenkoek aan tafel
- In 2050 zou er geen chocolade meer kunnen zijn
- Bakken moeilijk? Niet met HomeMade
- Robèrt bakt bierbrood
- Welkom bij Baknieuws.nl
- Category: Gezond
- De vele voordelen van kruiden voor je gezondheid
- Drie voordelen van bakken in de airfryer
- Een lekker en gezond tussendoortje
- Waarom kies je eerder voor een donut dan voor een appel?
- Suiker mag weer dit jaar
- Eet je graag koekjesdeeg? Pas op!
- “Een baksel smaakt even lekker met suikervervanger stevia”
- “Het rode vruchtvlees van de Redlove appel zorgt voor kleurrijke baksels”
- Nieuw: koekjes gemaakt van groenten
- Bakken voor anderen maakt je gelukkig
- Nieuw: Raw cakes
- Category: Glutenvrij
- Category: Hartig
- Deze pizzabodems zijn gemaakt van groenten
- Aardappelwafel of aardappelmuffin?
- “Pizza als ontbijt beter dan yoghurt met muesli”
- Vaker pizza eten? Dat kan!
- Wafel met ei, spek en roomkaas?
- Worstenbroodjes door de brievenbus
- Wie bakt het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje?
- Trend: de vleestaart
- Nieuw: frikandellenvlaai bij de Aldi
- Nieuw: frikandel speciaal-taart
- Verse pizza uit een automaat
- Pizzatoren als bruidstaart
- Hartige baksels in een boek
- Category: Hotspots
- Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld
- Supercute desserts aan de lopende band
- Stroopwafels met chocolade én een topping
- Cupcakes eten in roze sferen
- Handgemaakte chocolade uit historisch Delft
- Nieuwe vestigingen Brownies en DownieS
- Oliebollen, suiker, chocolade en pepernoten in Middelburg
- Bustour met gin en gebak in Londen!
- Bar met macarons
- Category: In Beeld
- Nieuwe lente editie KitchenAid + kom met bloemen!
- Servies Janny van der Heijden in Delfts blauwe kleuren
- 50x suikervrij bakken voor de Feestdagen!
- De kruidnotenvlaai is er weer
- 10 bakspullen die je als bakliefhebber in huis moeten hebben!
- 10 serviezen voor een WOW-effect!
- “Bloemen op je taart? Kies voor eetbare!”
- Smullen van de grootste appeltaart van Nederland
- Een retro KitchenAid in Misty Blue
- Smullen van marmercake chocolade sinaasappel
- Taarten afleveren in een mooie doos
- PartyBox voor een cupcake feestje!
- Met deze mallen van Silikomart maak je juweeltjes van je baksels
- Gebruik jij al kiwibessen op je taarten?
- Bakken op het fornuis met de wonderpan
- Maak je baksels vrolijker met gekleurde poedersuiker
- 30% korting op KitchenAid producten in de zomer!
- 5 redenen om ook in de zomer aan de bak te gaan!
- Zo maak je een mooie laagjestaart
- KitchenAid heeft meer voor in de keuken
- Show je taart in een transparante taartstolp
- Lokale lekkernijen van Zuster Evie als cadeau
- Deze zomer gaan we op pizzadieet!
- Ontbijten met taart
- Een bruidstaart van kaas!
- Zó maak je een unicorn topper
- “Met onze mixen lukt het bakken van brood altijd”
- Brood met een verrassing
- Bakken in een braadpan
- “Tekort aan vanillestokjes wordt alleen maar erger”
- “Elke thuisbakker zou een Desh~Stoom moeten hebben”
- Cactusjes en vetplantjes om op te eten
- Cake popsicles = cakepops in magnumvorm
- Paasbrunch in pastel
- “Veel thuisbakkers bestellen eetbare bloemen”
- “De moeder die iets voor haar kind bakt, zal er altijd zijn”
- Le Creuset gaat terug naar de natuur
- Vlecht- en fruitkunst met taart
- Bakken met hartjes
- Eetbare onderzetters onder je gebakje
- Tip: korting op bakspullen bij Xenos
- “Met KlipKaddi blijft je taart perfect tijdens het vervoeren”
- Stylish bakken met een vrouwelijk retroschort
- “Natuurlijke icing suikers die je kunt toevoegen aan elk recept”
- “Makkelijk en goedkoop zelf glutenvrije macarons maken”
- “Met broodzak van bio-katoen weer een stapje verder in verhaal tegen verspilling”
- “Eetbare decoraties en printpapier nu ook toegankelijk voor thuisbakkers”
- Eenhoorn + Freakshake = Unicornfreakshake
- “Met stoombakje DeSh~Stoom bakt elke thuisbakker een luchtig en knapperig brood”
- “Voor mijn bakspullen vraag ik geen cent te veel”
- Trend: zwart brood
- Category: Koek
- Category: Koffie & Thee
- Waarom een genietmomentje met thee hartstikke goed voor je is
- Croissant + Nutella + espresso = crospresso
- Koffie op een lege maag kan ernstige gevolgen hebben
- Breek de dag, tik een eitje -> in je KOFFIE
- Je gezicht in de cappuccino = selfieccino
- Maak je eigen thee
- Vier nieuwe specialty coffees van Kaldi
- Nieuw: koffie van groenten
- Deze mok houdt je koffie lekker warm
- Langer leven met koffie?
- Category: Lactosevrij
- Category: Leveranciers
- Category: Macaron
- Category: Marktontwikkelingen
- Category: Nieuws
- Waarom een goede koekenpan onmisbaar is in de keuken
- Welke baktools zijn een must in de keuken?
- Thuisbakkers zamelen geld in voor bakopleiding kansarmen in Oeganda
- Bakken is niet altijd even makkelijk….check hier hoe het grandioos mis kan gaan
- De spanning stijgt in de HHB-tent!
- Heel Holland lacht om André + eerste beelden nieuwe seizoen!
- Deze vader werd boos om een taart. Hier lees je waarom!
- Dit zijn de kandidaten van HHB seizoen 2018
- In het najaar eet je ijs met kruidnoten
- Cupcake Theater tijdens KreaDoe
- Kat met cookies in email ambassade
- Brownie + Cookie = Brookie
- Slechter slapen door suiker en chocolade
- Geen 10 maar 500 kandidaten bij Heel Holland Bakt
- Zin in een stroopwafel karamel zeezout?
- Er zijn Oreo’s in de smaken ‘hot chicken wing’ en ‘wasabi’
- Laat je inspireren op Taart en Trends!
- Heb jij al pepernoten op dit jaar?
- Deelnemers van Bake Off Vlaanderen verrast met taart
- Pas op met Chocolade Mug Cake van Dr. Oetker
- Geen Baknieuws t/m 15 augustus
- WAARSCHUWING: Rolkem kleurpoeders en gels NIET eetbaar!
- In augustus opent een Instagram-waardige stroopwafelshop
- Geen stroopwafels meer tijdens vluchten van United Airlines
- Bakken met bier is hip
- Stroopwafels en ijs = ijsstroopwafel
- “Je moet met suiker om leren gaan”
- Daarom heb je altijd plek voor een dessert!
- Cupcake met een augurk
- Cake en ijs = IJScake
- Deze zomer eten we kwarktaart met Radler!
- Een stapel wafels van 67 centimeter
- Dief gooit ruit in voor roze koek
- Wil jij leren airbrushen of ga je voor de cute Kawaii-taart?
- Van welk eten word jij blij?
- Robèrt vindt het jammer dat Oliebollentest stopt
- Alles wat je wilt weten over donuts
- Scoor met voetbalcupcakes tijdens WK-matches
- Warm? Maak een MEGA ijs-sandwich
- Bedenk een gerecht met aardbeien en win
- Hoe houd je de oven schoon tijdens het bakken?
- Red Velvet taart smaakt lekkerder als je eerst een foto maakt
- 100x genieten van food op social media
- Grootste aardbeientaart bijna 50 meter lang
- The Great British Bake Off vanaf 24 mei op Omroep Max
- Vrouw ontslagen voor bakken van brownies met laxeermiddelen
- Regenboogtrend blijft populair
- Winnaars Gouden Gard maken moederdagtaarten voor Beatrix
- Word jij gelukkig van een stroopwafel?
- HOT: de ijstaco
- Wafel + Burger = Wurger
- Bakken bij de molenaar tijdens Nationale Molendag
- Wees voorzichtig met bloemen op taart!
- Een pizza om je nek
- Hoera! IJS van M&M’s
- Nooit meer wachten op je dessert!
- Brake: een mix van brood en cake
- Mega oranjekoek bij Poiesz
- Pannenkoek met carpaccio
- Volop zoete beleving op festival in augustus
- Thema wedstrijd Taart en Trends bekend
- Een latte met houtskool alstublieft!
- Heel Holland Bakt start eind november
- De trends in bruidstaarten
- Beurs voor cake decorating in Parijs
- Festival met pizza en prosecco
- De roze chocolade is nu verkrijgbaar!
- Schrijf je in voor Heel Holland Bakt
- Nieuw: modelling paste met Belgische chocolade
- Red Velvet vet populair in Amsterdam
- Cupcakes voor in bad
- Taart bakken in de koelkast
- Nooit meer ongelijke stukken taart
- 11 x de meest prachtige royal wedding cakes ever
- Pop-up store vol met paaseitjes
- 35% korting op mokkagebakjes na aflevering De Luizenmoeder
- Binnenkort cookie dough eten in Gent
- Eerste editie Cake & Sugar in België
- Unicorn-trend nog springlevend in VK
- Binnenkort geen Vegter’s Rolletjes meer?
- Heel Holland Bakt dit jaar later op TV
- Trend: Fat Unicorn Cake
- Vrouw vindt maden in chocoladetaart
- Laat je bakkunsten op TV zien!
- Meel en koekjes kun je langer bewaren dan je denkt
- Stroopwafels en pannenkoeken populaire snacks
- Taco X Croissant = Tacro
- Unicorn taart vat vlam
- “Naam negerkoppen kwetsend en ongepast”
- #nationalcroissantday
- Beyoncé eet cupcakes na het sporten
- Er mag minder volkorenmeel in volkoren bakkersproducten
- Man steelt cheesecakes
- Ladurée en Vera Wang maken samen bruidsgebak
- Allereerste Amsterdamse Taartenopmaakwedstrijd
- Roos is winnares CupCakeCup 2017
- Denk je dat je vol zit? Dat hoeft niet zo te zijn
- Mega nieuwjaarstaart van 70 meter in Athene
- Bakkers gaan staken voor kerst
- 100% NL is op zoek naar Miss Oliebol 2017
- Francis Kuijk (HHB) maakt speciale Villa Pardoes Tompoes
- Janny (HHB) vond het erg om Corrie en Maarten te laten gaan
- Franse scholieren eten spacecake
- Hoe zal THE WEDDING CAKE eruitzien voor Harry en Meghan?
- Brandweer rukt uit voor pepernoten
- Nieuw: de Mars Brownie
- Nieuw: chocoladewijn
- HHB een gevaar voor de volksgezondheid?
- Speculaas loopt hard voor Sinterklaas
- Smullen bij Sint: kruidnotenvlaai en pepernotenmelk
- Najaarstrend: doorzichtige pompoentaart
- Trend: taart in een blikje
- Wie eet al die lekkere baksels na een uitzending van HHB?
- Vlaai in de spotlights tijdens Dag van de Vlaai
- Bakker bakt speciaal gebak voor honden
- Wil jij de perfecte oliebol bakken?
- Ouwe Taart tegen eenzaamheid
- Vlaai bomvol Bossche bollen
- Pepernotentrui
- World Stroopwafel Day
- 50 smaken pepernoot
- Brievenbusvlaai
- Taart van ruim 300 kilo
- Vierde chocoladesoort is roze
- Lekkere postzegels
- Category: Oliebol
- Category: Pannenkoek
- Category: Pepernoten
- Category: Pizza
- Category: Quiche
- Category: Raw
- Category: Recepten
- Hoe maak je de lekkerste crème brûlée thuis
- De leukste kerstcadeaus voor bakliefhebbers!
- Me-time in de morgen – tijd voor ontbijt!
- 10x zoete zomerse baksels
- 5x donuts uit de oven
- Mmmm…Italiaanse taart & Italiaanse koffie
- Heerlijk: taart in een potje
- 10x yummy hapjes voor de perfecte High Tea!
- 8x bakken met aardbeien
- 10x brood om zelf te bakken!
- Acht feestelijke recepten met amandelspijs!
- Deze zomer bak je cupcakes met je favo drankje!
- Deze Paastaarten wil je bakken!
- De lekkerste recepten met Oreo-koekjes!
- Recepten voor instagrammable eclairs
- 6x bakken met zuurkool
- 5x heerlijke taarten met MonChou
- Yummy recepten voor botercrème + tips!
- Met deze vijf baksels scoor je op Valentijnsdag!
- Mmmm…een taart van koekjesdeeg!
- 5x heerlijke winterse baksels + chocolademelk!
- Red velvet: vet populair
- De lekkerste taarten voor de Feestdagen!
- Met brownies is het altijd feest!
- 5x heerlijke flammkuchen
- 5 recepten voor een heerlijk avondje
- 5x bakken met chocolade
- 10 x heerlijke herfstbaksels
- Tosti met de smaak van appeltaart
- 5 recepten met pepernoten
- Wat kun je allemaal doen met chocolate chips?
- 5x bakken met blauwe bessen
- Macarons met verse frambozen
- Heerlijk zomers: de Liefmans kwarktaart
- Cupcakes gevuld met ijs
- Recept voor smakelijke churros
- Maak zelf je beslag voor biscuit
- Nieuw: de letter éclair
- Bakken met groente en fruit
- 5x quiche voor Vaderdag
- Zelf bladerdeeg maken is niet zo moeilijk
- 10x heerlijke recepten voor cupcakes
- FEESTTIP: Pannekoekentaart met fruit!
- Een opgerolde Carrot Cake
- 5x liefdevolle taarten voor Moederdag
- Toetje met banaan en lange vingers
- 5x hartige taart met asperges
- Een hapje Coca Cola
- Zelf zachte en luchtige donuts maken
- 5 recepten voor pannenkoeken
- Appeltaart in de Airfryer
- Tips en heerlijke recepten voor de perfecte Paasbrunch
- Bakken met aardbeien
- 10x hartige winterse muffins
- Banketbakkersroom met 5 ingrediënten
- #nationalebananenbrooddag
- Peruaanse tiramisu met suikervervanger lucuma
- Hoe maak je een Zebra Cheesecake?
- De tien liefste en lekkerste bakrecepten voor Valentijn
- De lekkerste recepten met pindakaas
- Bakken met beestjes
- Magnetron-meringues binnen enkele minuten!
- Balletjes van kokos en dadel
- Cheesecake met gin
- De tien meest originele oliebollenrecepten
- Pastinaaktaart van Yvon Jaspers
- Een lekkere en leuke Kerst met de browniekerstboom
- Winterse sneeuwpopcupcakes
- Een eetbare kerstboom met Nutella
- Heel Holland Bakt de kwarktaart van Marjolein
- Zó schattig: kerstboomcupcakes
- 2x M: MonChoutaart met Maltesers
- Hoe maak je lekkere chocolademuffins?
- Heerlijke cheesecake met Bastognebodem
- Koektaart met citroencrème en rode vruchten
- Category: Social Media Account
- Category: Stroopwafel
- Category: Taart
- Category: Tips & Trends
- Jaarrond je taart versieren met gedroogde eetbare bloemen
- Dé baktrends van 2020
- De mooiste dripcakes op Instagram!
- 11 fouten die je maakt waardoor je koekjes mislukken
- Schilderen, tekenen of kleuren op je taart
- Dit zegt de manier waarop je taart eet over jouw karakter!
- KFC-maaltijd = TAART
- Daarom zit er een gat in een bagel!
- 8 tips om je baksel Valentijn-proof te maken!
- Wat de mugcake-trend zegt over ons eetgedrag
- Supermooie bruidstaartentrends voor 2019!
- Populairste baktrends en topics in 2018!
- Slecht humeur? Gestrest? Ga bakken!
- Eet jij al vier keer per dag?
- Tips voor mindful bakken
- Tips om de lekkerste cupcakes te maken
- Een bakboek vol met fantastische unicorn-recepten
- Decoreren kun je leren
- Superleuke manieren om de show te stelen met je taart
- Tegen welke prijs maak jij een taart?
- Doe je workout tijdens het bakken!
- De 11 mooiste baby cake smashes die je ooit hebt gezien!
- Tips voor werken met taarten in de zomer
- 4 Bakhacks die je leven in de keuken nog leuker maken
- 4 trucs die je relatie met eieren compleet veranderen
- Vijf mooie baktrends uitgelicht
- Heerlijke baksels voor een fantastische picknick
- Bakken met Matcha
- SMULLEN: Crème brûlée in een crêpe
- Deze miniatuurtaartjes zijn te schattig!
- Dit MOET je weten als je de perfecte brownies wilt bakken
- Dripcake voor dummies
- Zó bewaar je taart!
- Maak mooie bloemen op je taart of cupcakes!
- 19 dingen die elke bakgek herkent!
- Kun je bevroren eieren nog eten?
- De beste manier om je bakplaat schoon te maken
- 5 overeenkomsten tussen schaatsen en bakken
- Pompon taart
- Ken je ‘Cake Boss’ al?
- Hoe maak je roosjes van aardbeien?
- De tien bak-hacks die bakliefhebbers moeten weten!
- Zo is je boter snel op kamertemperatuur
- Heb jij een origineel en bijzonder recept?
- Nieuw: chocoladepasta met M&M’s
- Still going strong: de cookiecake
- Al je M&M’s op kleur gesorteerd
- Zin in koekjesdeeg?
- Taart snijden kan nog makkelijker
- Wordt de conut een hit?
- Dé baktrends van 2018
- Robèrt geeft antwoord op bakvragen
- De tien leukste deegrollers
- Iemand een sushi-croissant?
- Vegan, de trend van 2018?
- Bubble waffles met bubble tea
- Geen champagne bij de oliebollen?
- 17 tips voor de perfecte cupcakes
- Natuurlijk paars met ube
- Baksetje voor kids
- Pumps met een laagje taart
- Foodtrends Kerst 2017: Less & Instaproof
- Kaarsjes op een taart uitblazen? 1400% meer bacteriën!
- Deze oudejaarsavond geen oliebollen maar churros
- Voor de liefhebber: Cheetos-Macarons
- Zitten er meer calorieën in kruidnoten of in pepernoten?
- Hang een donut in je boom
- De bakfouten die iedereen maakt – en hoe deze te vermijden
- “Door geometrische multi-uitstekers krijg je taarten met een Wow-effect”
- Zo mislukt de eerste pannenkoek nooit meer!
- Smaakt je e-sigaret naar cheesecake?
- Trend: de taart-tas
- Baktrends van 2017
- Category: Tompouce
- Category: Uncategorized
- Category: Vegan
- Category: Vlaai
- Category: Wafel
- Category: Worstenbroodje
- Category: Zoet