1. Kookboeken
  2. Kitchen Confidential Insiders Edition.

Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Anthony Bourdain.

Specificaties van het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition.
HoofdauteurAnthony Bourdain
Aantal pagina’s320
TaalEngels
HoofduitgeverijBloomsbury Publishing Plc
KeukenAmerikaans
CategorieKookboeken Taal Biografieën & Waargebeurd Boeken

Omschrijving van het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain

De Kitchen Confidential Insiders Edition is het klassieke bestseller boek van Anthony Bourdain. Na 25 jaar vol 'seks, drugs, slecht gedrag en haute cuisine', besloot Bourdain alles te vertellen - en hij bedoelde alles. Van zijn eerste oester in de Gironde tot zijn lage positie als afwasser in een honky-tonk visrestaurant in Provincetown; van de keuken van de Rainbow Room bovenop de Rockefeller Center tot drugsdealers in de East Village, van Tokio naar Parijs en weer terug naar New York. Bourdains verhalen uit de keuken zijn zo passievol als onvoorspelbaar, zo schokkend als grappig. Het boek is geschreven met een kristalheldere wit en een briljante stijl die de professionele voedselschrijvers doet verbleken. Kook- en lifestyle liefhebbers zullen genieten van deze fascinerende reis door de wereld van de gastronomie. De rijkdom aan anekdotes en persoonlijke verhalen brengen de kunst van het koken tot leven en bieden een uniek inzicht in de culinaire industrie.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain

Het boek Kitchen Confidential Insiders Edition. is geschreven door de auteur Anthony Bourdain. 

Het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bloomsbury Publishing Plc heeft het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain uitgebracht. Het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781408845042.

Het kookboek Kitchen Confidential Insiders Edition. van Anthony Bourdain valt in de categorie Kookboeken Taal Biografieën & Waargebeurd Boeken en de keuken is Amerikaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken