1. Kookboeken
  2. Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat.

Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Christa Bastgen.

Specificaties van het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat.
HoofdauteurChrista Bastgen
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Taal Woordenboeken & Naslagwerken Biologie Encyclopedieën & Naslagwerken Planten Paddenstoelen & Zwammen Bloemen, Bomen & Planten Boeken

Omschrijving van het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen

De ANWB Natuurgids ‘Welke eetbare wilde plant is dat?’ is de perfecte gids voor iedereen die het wildplukken uit de natuur wil leren. Met de gids kun je genieten van eetbare wilde planten, struiken en bomen van over de hele wereld. De gids beschrijft meer dan 300 soorten eetbare planten, waaronder noten, bladeren en vruchten. De gids bevat ook een overzicht van alle giftige planten die je tegen kunt komen tijdens het wildplukken. Hierdoor kun je je veilig voelen om te genieten van de natuur. De gids biedt ook informatie over het verzamelen en bewaren van eetbare planten, en over hoe je ervoor kunt zorgen dat je de natuur niet verstoort. De ANWB Natuurgids ‘Welke eetbare wilde plant is dat?’ is een must-have voor elke natuurliefhebber. De gids zorgt ervoor dat je kunt genieten van eetbare wilde planten, struiken en bomen en je tegelijkertijd veilig kunt bewegen in de natuur. Verken de natuur, verzamel eetbare planten en proef het verschil tussen de natuur en gewone winkelproducten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen

Het boek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. is geschreven door de auteur Christa Bastgen. 

Het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen uitgebracht. Het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021579559.

Het kookboek Welke is dat? Natuurgidsen Welke eetbare wilde plant is dat. van Christa Bastgen valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Taal Woordenboeken & Naslagwerken Biologie Encyclopedieën & Naslagwerken Planten Paddenstoelen & Zwammen Bloemen, Bomen & Planten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken