1. Kookboeken
  2. Pien laat haar eten zien.

Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Pien Wekking.

Specificaties van het kookboek Pien laat haar eten zien.
HoofdauteurPien Wekking
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking

Pien Wekking begon recepten te delen op Instagram toen corona begon. Haar gerechten zijn elke maand dinner-party waardig en om je vingers bij af te likken. In dit boek vind je meer dan vijftig no-nonsense recepten die je met gemak thuis kunt maken. Pien laat je eten zien dat de moeite waard is om te maken. Dit boek is een must-have voor iedereen die lekker en gezond wil eten. De recepten zijn afkomstig uit de keuken van Pien Wekking en hebben dezelfde smaak als de recepten die je normaal gesproken bij haar op tafel vindt. De gerechten in dit boek zijn voor iedereen: of je nu een beginner bent of een gevorderde kok, er is voor ieder wat wils. Pien deelt haar kennis en ervaring in dit boek, waardoor je zelf een diner kunt maken dat eruit ziet alsof het door een professionele chef-kok is bereid. Ontdek de recepten en laat je verrassen door de smaak die Pien Wekking in haar eten stopt!

Veelgestelde vragen over het kookboek Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking

Het boek Pien laat haar eten zien. is geschreven door de auteur Pien Wekking. 

Het kookboek Pien laat haar eten zien. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Pien laat haar eten zien. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking uitgebracht. Het kookboek Pien laat haar eten zien. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000383832.

Het kookboek Pien laat haar eten zien. van Pien Wekking valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken