1. Kookboeken
  2. In 8 weken slank Foodsisters.

In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman. Een kookboek bestaande uit 305 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Koeman.

Specificaties van het kookboek In 8 weken slank Foodsisters.
HoofdauteurJanneke Koeman
Aantal pagina’s305
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman

Met dit boek van de Foodsisters kun je in 8 weken tijd een slanke en gezonde levensstijl bereiken. In 8 weken slank Foodsisters biedt 8 heerlijke weekmenu's, vol met slanke en koolhydraatarme recepten. De menu's zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je op een makkelijke manier een gezonde levensstijl kunt aanhouden. Elk menu bevat 7 dagen aan maaltijden, met een variëteit aan groenten, koolhydraatarme granen, magere eiwitten en gezonde vetten. De menu's zijn samengesteld om je te helpen je gewenste gewicht te bereiken, zonder dat je honger hoeft te lijden. Als extra hebben de Foodsisters ook een overzicht gemaakt van korte, gezonde snacks die je tussendoor kunt eten. Zo kun je op een makkelijke manier gezonde voedingsmiddelen in je dagelijkse dieet verwerken. Dankzij het boek In 8 weken slank Foodsisters kun je in een paar weken tijd je doelen bereiken. De Foodsisters helpen je om een gezonde levensstijl aan te houden en je gewenste gewicht te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Begin met een makkelijke start en bereik je doelen met de hulp van de Foodsisters!

Veelgestelde vragen over het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman

Het boek In 8 weken slank Foodsisters. is geschreven door de auteur Janneke Koeman. 

Het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. bestaat uit 305 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman uitgebracht. Het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083051703.

Het kookboek In 8 weken slank Foodsisters. van Janneke Koeman valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken