1. Kookboeken
  2. Unofficial Harry Potter Cookbook.

Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz. Een kookboek bestaande uit 239 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Dinah Bucholz.

Specificaties van het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook.
HoofdauteurDinah Bucholz
Aantal pagina’s239
TaalEngels
HoofduitgeverijINGP
Keuken
CategorieKookboeken Kinderboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz

Met deze onofficiële Harry Potter kookboek kunnen koks van alle leeftijden hun favoriete Potter verhalen naar het echte leven brengen. Van bangers and mash in de Hogwarts eetzaal tot cuppa thee en rolkoeken in Hagrids hut en cauldron cakes en pompoen sap op de Hogwarts Express. Met meer dan 150 eenvoudig te maken recepten, tips en technieken, kun je genieten van betoverend lekkere maaltijden die rechtstreeks uit de pagina's van je favoriete Potter verhalen komen, zoals Treacle Tart - Harry's favoriete dessert, Molly's Meat Pies - Mrs. Weasleys klassieke gerecht, Kreachers Franse Uiensoep en Pumpkin Pasties - een vaste kost op de Hogwarts Express kar. Met een beetje magie en een beetje creativiteit kun je alle gerechten, desserts, snacks en drankjes maken die je nodig hebt om je eigen Potter avontuur te creëren. Ervaar de magie van Harry Potter op een hele nieuwe manier en verras je familie en vrienden met schitterende maaltijden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz

Het boek Unofficial Harry Potter Cookbook. is geschreven door de auteur Dinah Bucholz. 

Het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. bestaat uit 239 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij INGP heeft het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz uitgebracht. Het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781440503252.

Het kookboek Unofficial Harry Potter Cookbook. van Dinah Bucholz valt in de categorie Kookboeken Kinderboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken