1. Kookboeken
  2. Afvallen met gezond en vooral lekker eten.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 216 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s216
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst

Met Afvallen met gezond en vooral lekker eten, hebben Natalia en Walter een boek gemaakt dat jou helpt om gezond en lekker te eten én tegelijkertijd af te vallen. Het boek bevat 8 complete weekmenu's, 40 heerlijke recepten en een schat aan informatie over afvallen. De recepten zijn gemaakt met verse ingrediënten en je kunt ze eenvoudig zelf klaarmaken. Met de weekmenu's en de recepten kun je op een lekkere en gezonde manier afvallen. Project Gezond is in 2015 opgericht met als doel om mensen te helpen met het afvallen door lekker eten. Natalia en Walter hebben zich gericht op het bieden van persoonlijke ondersteuning aan hun leden. Ze hebben een online afslankprogramma ontwikkeld waar leden elke week een nieuw weekmenu en nieuwe recepten ontvangen. Met de recepten en de weekmenu's kun je zelf koken, maar ook af en toe uit eten gaan om lekker te eten. Zo kun je op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven. Dit boek is daarom een must voor iedereen die af wil vallen zonder dat hij of zij het gevoel heeft dat hij of zij iets moet missen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst

Het boek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. bestaat uit 216 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745214.

Het kookboek Afvallen met gezond en vooral lekker eten. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken