1. Kookboeken
  2. Exercised.

Exercised. van Daniel Lieberman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Exercised. van Daniel Lieberman. Een kookboek bestaande uit 464 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Daniel Lieberman.

Specificaties van het kookboek Exercised.
HoofdauteurDaniel Lieberman
Aantal pagina’s464
TaalEngels
HoofduitgeverijPenguin Books Ltd
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Dieet & Gezond Evolutie Boeken

Omschrijving van het kookboek Exercised. van Daniel Lieberman

Productnaam: Exercised. Productomschrijving: "Een oneindig fascinerend boek vol verrassingen. Een van mijn boeken van het jaar, zoals Bill Bryson zegt. De wetenschappelijke feiten die onze moderne houding tegenover oefeningen beïnvloeden: wat ons lichaam echt nodig heeft, waarom dit belangrijk is en hoe het onze gezondheid en welzijn beïnvloedt. In geïndustrialiseerde landen hebben onze sedentaire levensstijlen bijgedragen aan de stijgende obesitascijfers en ziektes zoals diabetes. Een sleuteloplossing, wordt ons verteld, is oefening - vrijwillige fysieke activiteit voor de gezondheid. Maar de meeste van ons hebben moeite om fit te blijven, en onze houding tegenover oefeningen is geteisterd door misverstanden, beschuldigingen en angst. Maar, zoals Daniel Lieberman laat zien in Exercised, het eerste boek van zijn soort van een toonaangevend wetenschappelijk expert, zijn we nooit evolueerd om te oefenen. We zijn hardgebakken voor matige inspanning gedurende de dag, niet voor triatlons of loopbanden. Lieberman legt uit hoe oefeningen gezondheid kunnen bevorderen, ontkracht persistente mythes over zitten, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen en wijst de weg naar meer plezier en fysieke activiteit in de moderne wereld. 'Ontmythologiserend ".

Veelgestelde vragen over het kookboek Exercised. van Daniel Lieberman

Het boek Exercised. is geschreven door de auteur Daniel Lieberman. 

Het kookboek Exercised. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Exercised. bestaat uit 464 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Penguin Books Ltd heeft het kookboek Exercised. van Daniel Lieberman uitgebracht. Het kookboek Exercised. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780141986364.

Het kookboek Exercised. van Daniel Lieberman valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Dieet & Gezond Evolutie Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken