1. Kookboeken
  2. Basisboek Indonesisch.

Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk. Een kookboek bestaande uit 336 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Francis Kuijk.

Specificaties van het kookboek Basisboek Indonesisch.
HoofdauteurFrancis Kuijk
Aantal pagina’s336
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
KeukenAziatisch, Indonesisch
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk

Met 'Basisboek Indonesisch' heb je binnen no time 130 van de meest traditionele Indonesische recepten in huis. Voel je als een echte keukenprins(es) met deze verzameling recepten die stap voor stap uitgelegd zijn met fotografie zodat je een goed beeld krijgt van het gerecht. Deze verzameling is samengesteld door Francis Kuijk die is opgegroeid met deze heerlijke gerechten en die door haar moeder is gestimuleerd om deze over te dragen. Je krijgt ook informatie over de ingrediënten, waar je ze kunt kopen en hoe je ze kunt bewaren, gebruiken en bereiden. De Indonesische keuken kent veel verschillende nuances. Sommige streken hebben een zoetere ondertoon, terwijl andere juist een zoutige ondertoon hebben. Bovendien zijn er ook recepten die heet zijn door het gebruik van bepaalde pepers of andere keukens beïnvloed zijn. In 'Basisboek Indonesisch' vind je recepten voor doordeweekse maaltijden, maar ook voor smaakmakers, bijgerechten, zoete en hartige hapjes. Denk bijvoorbeeld aan de bekende 'rendang' (pittige runderstoof), verschillende satés, roerbakgerechten (inclusief vegetarische varianten) en 'soto' (smaakvolle en aromatische kippensoep) en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over het kookboek Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk

Het boek Basisboek Indonesisch. is geschreven door de auteur Francis Kuijk. 

Het kookboek Basisboek Indonesisch. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Basisboek Indonesisch. bestaat uit 336 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk uitgebracht. Het kookboek Basisboek Indonesisch. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432087.

Het kookboek Basisboek Indonesisch. van Francis Kuijk valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Aziatisch, Indonesisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken