1. Kookboeken
  2. Ingelepeld.

Ingelepeld. van Tim Spector

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ingelepeld. van Tim Spector. Een kookboek bestaande uit 302 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tim Spector.

Specificaties van het kookboek Ingelepeld.
HoofdauteurTim Spector
Aantal pagina’s302
TaalNederlands
HoofduitgeverijNieuwezijds B.V., Uitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Managementboeken Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Voeding Populair wetenschappelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Ingelepeld. van Tim Spector

Ingelepeld is een revolutionair boek dat de lezer op een vernieuwende manier kennis laat maken met de voedingsrevolutie. De auteur, Tim Spector, is een van de meest gerespecteerde voedingswetenschappers. Ingelepeld verkent de relatie tussen de menselijke microbiome en onze gezondheid, waarbij gezond eten, gevarieerd voedsel en een evenwichtige levensstijl centraal staan. In het boek staan inspirerende verhalen, interessante wetenschappelijke informatie, praktische tips en levensveranderende recepten. Tim Spector maakt de wetenschap begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. Hij leert je hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen om je microbiome en gezondheid te verbeteren. Ingelepeld biedt daarom een unieke kans om je gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier te verbeteren. Ingelepeld is een revolutionair boek dat de lezer op een vernieuwende manier kennis laat maken met de voedingsrevolutie. De auteur, Tim Spector, is een van de meest gerespecteerde voedingswetenschappers. Ingelepeld verkent de relatie tussen de menselijke microbiome en onze gezondheid, waarbij gezond eten, gevarieerd voedsel en een evenwichtige levensstijl centraal staan. Het boek bevat inspirerende verhalen, informatieve wetenschappelijke feiten, praktische tips en levensveranderende recepten. Tim Spector maakt de.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ingelepeld. van Tim Spector

Het boek Ingelepeld. is geschreven door de auteur Tim Spector. 

Het kookboek Ingelepeld. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ingelepeld. bestaat uit 302 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nieuwezijds B.V., Uitgeverij heeft het kookboek Ingelepeld. van Tim Spector uitgebracht. Het kookboek Ingelepeld. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789057125430.

Het kookboek Ingelepeld. van Tim Spector valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Managementboeken Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Voeding Populair wetenschappelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken