1. Kookboeken
  2. Romy’s Food for Every Mood.

Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Romy Monteiro.

Specificaties van het kookboek Romy's Food for Every Mood.
HoofdauteurRomy Monteiro
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro

Romy's Food for Every Mood is een uniek kookboek met recepten om je te helpen bij elke stemming. Het biedt een selectie heerlijke gerechten met gezonde ingrediënten die je kunt maken voor ieder moment. Romy's Food for Every Mood is ontworpen om je te helpen je stemming te veranderen, ongeacht of het een positieve of negatieve stemming is. De recepten variëren van lichte salades voor die tijden dat je een kleine pick-me-up nodig hebt, tot krachtige, voedzame gerechten die je versterken in moeilijke tijden. Er zijn ook gerechten voor die momenten dat je iets nodig hebt om het feest te vieren. Of als je gewoon een gezonde maaltijd wilt hebben. Met Romy's Food for Every Mood heb je altijd een goed recept bij de hand. Wat dit kookboek uniek maakt is dat het gerechten uit de keuken van Romy Monteiro bevat. Romy is een kok en voedingsdeskundige uit Curaçao. Ze heeft een liefde voor koken en een grote passie voor gezonde voeding. Als je kiest voor Romy's Food for Every Mood krijg je een combinatie van twee kookboeken in één: heerlijke gerechten met gezonde ingrediënten, met de extra smaak en flair die je alleen krijgt uit de keuken van Romy.

Veelgestelde vragen over het kookboek Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro

Het boek Romy's Food for Every Mood. is geschreven door de auteur Romy Monteiro. 

Het kookboek Romy's Food for Every Mood. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Romy's Food for Every Mood. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro uitgebracht. Het kookboek Romy's Food for Every Mood. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042467.

Het kookboek Romy's Food for Every Mood. van Romy Monteiro valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken