1. Kookboeken
  2. Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek.

Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Debbie Chapman.

Specificaties van het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek.
HoofdauteurDebbie Chapman
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijRebo Productions
KeukenSchots
CategorieKookboeken Drankboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman

Het Kleine Boek Whisky-Cadeauboek is de perfecte cadeau voor elke whisky-liefhebber. Het boekje biedt een mix van geschiedenis, terminologie, tips en grapjes, en een scala aan recepten die geschikt zijn voor whisky-fans. Van klassieke cocktails tot fudge gemaakt met Scotch of zelfs glazuur met gerookte Bourbon. Er zijn recepten die je kunt bereiden met elke soort whisky die je maar kunt bedenken. U kunt ook genieten van de meesterlijke mix van informatie en leuke feiten die het boek bevat. Het Kleine Boek Whisky-Cadeauboek is een heerlijk boek voor iedereen die meer wil weten over het brouwen en drinken van whisky. Je kunt genieten van de verhalen en recepten, en ook nog veel interessante feiten over whisky leren. Het boek is klein, maar het biedt een verrassende hoeveelheid informatie over whisky en je zult versteld staan van de verscheidenheid aan recepten en de verschillende soorten whisky die je kunt proberen. Het is een geweldig cadeau dat geschikt is voor iedereen die van whisky houdt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman

Het boek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. is geschreven door de auteur Debbie Chapman. 

Het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Rebo Productions heeft het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman uitgebracht. Het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789036640275.

Het kookboek Cadeauboeken Het kleine boek whisky-cadeauboek. van Debbie Chapman valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Boeken en de keuken is Schots. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken