1. Kookboeken
  2. Het Ultieme Vleesboek.

Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Zowie Tak.

Specificaties van het kookboek Het Ultieme Vleesboek.
HoofdauteurZowie Tak
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Pig Butts
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak

Met 'Het Ultieme Vleesboek' ben je verzekerd van de beste resultaten. Chef-kok Zowie Tak deelt zijn kennis en ervaring op het gebied van vleesbereiding en laat je stap-voor-stap zien hoe je het beste uit ieder stukje vlees kunt halen. In het boek kom je te weten hoe je verschillende technieken zoals pekelen, opbinden, marineren en roken kunt toepassen op ieder stukje vlees. Daarnaast vind je in het boek ook een rijkdom aan informatie over de kwaliteit van vlees, het slacht- en rijpingsproces, en een handige tabel met de ideale kerntemperatuur. 'Het Ultieme Vleesboek' biedt je de kans om de perfecte barbecue te bereiden en je gasten te verrassen met jouw culinaire vaardigheden. Met de toegankelijke recepten en de kennis en technieken die je in dit boek krijgt, ga jij voortaan voor het ultieme stukje vlees.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak

Het boek Het Ultieme Vleesboek. is geschreven door de auteur Zowie Tak. 

Het kookboek Het Ultieme Vleesboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Ultieme Vleesboek. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Pig Butts heeft het kookboek Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak uitgebracht. Het kookboek Het Ultieme Vleesboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083139814.

Het kookboek Het Ultieme Vleesboek. van Zowie Tak valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken