1. Kookboeken
  2. Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten.

Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens. Een kookboek bestaande uit 222 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Pascale Naessens.

Specificaties van het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten.
HoofdauteurPascale Naessens
Aantal pagina’s222
TaalNederlands
HoofduitgeverijLannoo
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens

Met haar nieuwe boek "Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten" laat Pascale Naessens zien hoe makkelijk het is om gezonde maaltijden op tafel te toveren. Met slechts 4 ingrediënten per gerecht verwent ze je met een ongelooflijk ruim aanbod aan maaltijden. Elke dag heeft ze een andere verrassing voor je, die je in slechts 10 minuten kan bereiden. Daarnaast staan er ook recepten in het boek waar je iets meer tijd voor nodig hebt, maar die dan wel een stuk smakelijker zijn. Pascale geeft je ook tips hoe je met weinig ingrediënten heerlijke snacks en desserts kunt maken. Zo wordt voeding bereiden een leuke en creatieve bezigheid. Alle recepten zijn simpel en gemakkelijk te maken, dus iedereen kan zelf aan de slag.

Veelgestelde vragen over het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens

Het boek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. is geschreven door de auteur Pascale Naessens. 

Het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. bestaat uit 222 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lannoo heeft het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens uitgebracht. Het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401455527.

Het kookboek Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten. van Pascale Naessens valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken