1. Kookboeken
  2. Puur India.

Puur India. van Meera Sodha

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Puur India. van Meera Sodha. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meera Sodha.

Specificaties van het kookboek Puur India.
HoofdauteurMeera Sodha
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenAziatisch, Indiaas
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Puur India. van Meera Sodha

Met Puur India ontdek je een verzameling authentieke Indiase vegetarische recepten. Deze recepten zijn afkomstig uit de Gujarati-Britse familie van Meera Sodha. Elke recept is gevuld met een kleurrijk palet van ingrediënten zoals kruiden, specerijen, groenten en noten. De smaken zijn zo sterk, je zult meteen verliefd worden op deze heerlijke maaltijden. Van heerlijke currys, zoete desserts, zoete en zure snack, tot gerechten die een verrassing zijn voor je tong. Puur India biedt je een verrassende reis door de verschillende smaken van India. Er zijn ook recepten voor een verfijnde maaltijd, zoals een zachtgekookte kippen-korma, een hartige kikkererwten-curry of een gezonde spinazie-sambar. Puur India brengt je verfijnde smaken van India in je eigen keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Puur India. van Meera Sodha

Het boek Puur India. is geschreven door de auteur Meera Sodha. 

Het kookboek Puur India. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Puur India. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Puur India. van Meera Sodha uitgebracht. Het kookboek Puur India. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059567368.

Het kookboek Puur India. van Meera Sodha valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indiaas. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken