1. Kookboeken
  2. Nos Kushina moderno.

Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio. Een kookboek bestaande uit 164 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jurino Ignacio.

Specificaties van het kookboek Nos Kushina moderno.
HoofdauteurJurino Ignacio
Aantal pagina’s164
TaalNederlands
HoofduitgeverijTerrizzi
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio

Nos Kushina Moderno is het perfecte kookboek voor iedereen die geïnteresseerd is in de hedendaagse Antilliaanse keuken. In dit boek krijg je een unieke kijk op de veranderde keuken van Aruba, Curaçao en Bonaire. In de recepten combineren we onze eigen creatieve invloeden met de geheimen familierecepten van 6 inspirerende Antillianen die zich in Nederland hebben gevestigd. Met Nos Kushina Moderno kun je genieten van een heerlijke reis door de moderne Antilliaanse keuken. Van klassieke gerechten zoals stoba en piska pa baka tot heerlijke nieuwe combinaties zoals kabritu met guacamole. Laat je verrassen door de smaakvolle, kleurrijke en creatieve gerechten en voeg een nieuwe dimensie toe aan je eigen kookstijl.

Veelgestelde vragen over het kookboek Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio

Het boek Nos Kushina moderno. is geschreven door de auteur Jurino Ignacio. 

Het kookboek Nos Kushina moderno. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Nos Kushina moderno. bestaat uit 164 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Terrizzi heeft het kookboek Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio uitgebracht. Het kookboek Nos Kushina moderno. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082438215.

Het kookboek Nos Kushina moderno. van Jurino Ignacio valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken