1. Kookboeken
  2. Cocktailbijbel.

Cocktailbijbel. van Tess Posthumus

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Cocktailbijbel. van Tess Posthumus. Een kookboek bestaande uit 528 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tess Posthumus.

Specificaties van het kookboek Cocktailbijbel.
HoofdauteurTess Posthumus
Aantal pagina’s528
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Cocktailbijbel. van Tess Posthumus

De Cocktailbijbel van Tess Posthumus is een ware must-have voor iedere cocktail-liefhebber. Het boek bevat meer dan 200 verschillende cocktailrecepten, zowel met als zonder alcohol. De cocktails zijn onderverdeeld in smaken, zodat je direct de cocktail kunt maken waar je op dat moment zin in hebt. In dit boek lees je alles over de lekkerste cocktails. Daarnaast leer je ook veel over de verschillende bereidingstechnieken met professionele tips. Daarnaast kun je je mise en place voorbereiden met behulp van de ruim 70 extra recepten. Hiermee bereid je bijvoorbeeld siropen, bitters en garneringen. Voor iedereen die een passie heeft voor cocktails is de Cocktailbijbel van Tess Posthumus een must-have. Met deze bijbel kun je de lekkerste cocktails bereiden en genieten van een avondje proeven, proeven, proeven!

Veelgestelde vragen over het kookboek Cocktailbijbel. van Tess Posthumus

Het boek Cocktailbijbel. is geschreven door de auteur Tess Posthumus. 

Het kookboek Cocktailbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Cocktailbijbel. bestaat uit 528 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Cocktailbijbel. van Tess Posthumus uitgebracht. Het kookboek Cocktailbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048867820.

Het kookboek Cocktailbijbel. van Tess Posthumus valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken