1. Kookboeken
  2. Easy BBQ Every Moment.

Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Grill Guru.

Specificaties van het kookboek Easy BBQ Every Moment.
HoofdauteurGrill Guru
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru

Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru biedt de perfecte oplossing voor iedereen die van buiten koken houdt. 101 tips & tricks laten je toe om de lekkerste, makkelijkste BBQ gerechten te creëren voor elk moment. Of je nu houdt van een hele middag plezier met vuur, een snelle Friday Night burger of een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Deze grillbijbel maakt het mogelijk om zelfs feestelijke desserts op de BBQ te maken. Neem de tijd om je BBQ culinair avontuur te beginnen met de Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru. Het boek bevat 101 tips & tricks om je BBQ ervaring te verrijken met smakelijke recepten, klassieke gerechten en tevens een waaier aan mogelijkheden om je BBQ culinair avontuur te verfraaien. Deze grillbijbel is de perfecte oplossing voor iedereen die van buiten koken houdt. Geniet van een heerlijk BBQ moment met de Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru.

Veelgestelde vragen over het kookboek Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru

Het boek Easy BBQ Every Moment. is geschreven door de auteur Grill Guru. 

Het kookboek Easy BBQ Every Moment. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Easy BBQ Every Moment. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru uitgebracht. Het kookboek Easy BBQ Every Moment. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021596617.

Het kookboek Easy BBQ Every Moment. van Grill Guru valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken