1. Kookboeken
  2. Wereldse gerechten uit Oanh’s Kitchen.

Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc. Een kookboek bestaande uit 204 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc.

Specificaties van het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen.
HoofdauteurOanh Ha Thi Ngoc
Aantal pagina’s204
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc

In Oanh's Kitchen Wereldse gerechten vind je een waaier aan internationale kookinspiratie. Het boek bevat 204 pagina's met smaakvolle recepten van over de hele wereld die je direct kunt toepassen in je eigen keuken. Van Mexicaanse tortilla's tot smaakvolle Italiaanse gnocchi en van pittige kip met satésaus tot romige truffels: elk gerecht is koolhydraatarm en bijna altijd glutenvrij. Maar er staan ook recepten in voor heerlijke baksels, crackers en broodjes. In Oanh's Kitchen Wereldse gerechten kom je als kok aan je trekken. Neem je keukengerei in de hand, ga aan de slag met de recepten en ontdek hoe verschillende landen hun gerechten bereiden. Laat je verrassen door de rijke smaken, kleuren en texturen uit deze kookbijbel. Of je nu kookt voor jezelf, een gezin of een groter gezelschap, met dit boek maak je de lekkerste gerechten die je ooit op tafel zal zetten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc

Het boek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. is geschreven door de auteur Oanh Ha Thi Ngoc. 

Het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. bestaat uit 204 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc uitgebracht. Het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789090368276.

Het kookboek Wereldse gerechten uit Oanh's Kitchen. van Oanh Ha Thi Ngoc valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken